English


Leden kunnen hun starttijd boeken via het Dashboard of WebApp


Actuele baanstatus          Klik hier om te reserveren                                                  Gastspelers (minimaal met NGF handicap 54, of een Kagerzoom baanpermissie), zijn hartelijk welkom op onze baan. 

 

Flightsamenstelling:

4-Bal. De som van de gezamenlijke handicaps: maximaal 72.

(De spelvorm dient Greensome (2 teams van 2 spelers; alle vier slaan af, vervolgens wordt per team met de beste bal – om en om – verder gespeeld) te zijn.)


 3-Bal. De som van de gezamenlijke handicaps: maximaal 108

U kunt een starttijd reserveren tot maximaal twee dagen van te voren. Spelers met een Kagerzoom baanpermissie mogen, zoals bekend, niet voor 16.00 u. starten.
Onderin het scherm kunt u kiezen voor de datum waarop u wilt golfen en kunt u het aantal golfers instellen. De lijst geeft vervolgens een overzicht van de beschikbare en reeds geboekte starttijden.
Klik op een vrije tijd om deze te reserveren. Bij de tijden waarbij "9/18h" staat aangeven kunt u kiezen of u 9 of 18 holes wilt spelen.
Als u vrienden heeft ingesteld, krijgt u ook de boekingen van uw vrienden te zien. Indien deze persoon u heeft geautoriseerd voor bijboeken kunt u uzelf hier eventueel aan toevoegen door erop te klikken.
Vergeet niet om rekening te houden met de zonsondergang als u 9 of 18 holes boekt aan het eind van de dag. Het tijdstip van zonsondergang wordt rechts bovenin het scherm aangegeven.
We wensen u veel spelplezier op onze baan!
N.B. Wellicht vindt u minder vrije starttijden dan verwacht of gehoopt. Vrij frequent worden voor leden van Kagerzoom wedstrijden georganiseerd, die resulteren in zogenaamde “baanblokkades”. Via deze link vindt u een nadere toelichting hierop. Desgewenst kunt u ook direct onze wedstrijdkalender bekijken.


U kunt een starttijd reserveren vanaf twee dagen van tevoren. Spelers met een Kagerzoom baanpermissie mogen, zoals hen bekend, niet voor 16.00 u. starten.


In de invulvelden  kiest u de datum waarop u wilt golfen en vult u het aantal golfers in waarmee u wilt gaan spelen. De gezamenlijke handicap van een flight mag maximaal 72 zijn. 


Vervolgens wordt in de lijst daaronder een overzicht van de beschikbare starttijden getoond.

Klik op een vrije tijd om deze te reserveren. Bij de tijden waarbij "9/18h" staat aangeven kunt u kiezen of u 9 of 18 holes wilt spelen.


Nadat u op een van de tijdstippen hebt geklikt verschijnt een volgend invulscherm waarin wordt gevraagd een email adres en een wachtwoord in te vullen. Hier vult u de inloggegevens in van uw account bij www.ikgagolfen.nl  Kagerzoom is een van de banen die u via ikgagolfen.nl kunt boeken; uw ikgagolfen.nl account geeft u toegang tot de reserveringssystemen van alle aangesloten banen, ook Kagerzoom. Nadat u zich heeft aangemeld verschijnt het scherm waarop u de samenstelling van uw flight invult en de boeking kan bevestigen.


Indien u nog geen account bij ikgagolfen.nl heeft, klikt u in het scherm, waarin wordt gevraagd email en wachtwoord in te vullen, op “geen wachtwoord” en dan verschijnt een invulscherm waarop u zich kunt aanmelden en een account bij Ikgagolfen.nl kunt aanmaken.


Of download de gratis app:

App StoreGoogle play

We wensen u veel spelplezier op onze baan!

N.B. Wellicht vindt u minder vrije starttijden dan verwacht of gehoopt. Vrij frequent worden voor leden van Kagerzoom wedstrijden georganiseerd, die resulteren in zogenaamde “baanblokkades”. Via deze link vindt u een nadere toelichting hierop. 

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90