Informatie voor gastteams


Aan alle competitiespelers,


Hieronder treft u informatie aan inzake de NGF-competitie.

 


Competitieschema GC Kagerzoom 


Het clubhuis zal tijdens de competitie één uur voor de eerste starttijd geopend zijn. Bij aankomst wordt koffie en thee aangeboden door het ontvangende team. Er is mogelijkheid om gebruik te maken van de driving range.


In de maand vooraf aan de competitiewedstrijden stellen wij de spelers van bezoekende clubs in de gelegenheid een oefenronde te spelen.

Greenfeevrij voorspelen geldt voor Heren 36 holes Standaardklassen. (Alleen op basis van wederkerigheid). Het maximum aantal spelers bedraagt 6 per team.

Voor de overige teams geldt dat zij, op basis van wederkerigheid, kunnen spelen tegen het introductietarief van; weekdagen: € 35,00 (18 holes)/ € 22,50 (9 holes), weekend: € 42,00 (18 holes)/ € 25,00 (9 holes).

Er kan er een afslagtijd worden gereserveerd, op dinsdagmiddag, woensdag tot 3 uur of donderdagmiddag. Uitsluitend voor de zondagcompetitiespelers ook op zaterdagmiddag. 

Begeleiders en eventuele invallers vallen niet onder deze regeling. Zij kunnen tegen betaling van de normale greenfee meespelen.


Voor het reserveren van de handicart kunt u contact opnemen met de caddiemaster, 071- 3013590.


Voorts verzoeken wij de captains contact op te nemen met de captain van het ontvangende Kagerzoom team om afspraken te maken over de oefenrondes, lunch en diner.

Voor informatie over de captains email  competitiecommissie@kagerzoom.nl


Wij wensen u een plezierige en vooral sportieve competitie toe.


De Competitiecommissie

email: competitiecommissie@kagerzoom.nl

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90