Op 17 maart hadden we weer een goed bezette BC competitiedag, waarmee we tevens de winterperiode hebben afgesloten. Helaas kon Enne van Ham hierbij niet aanwezig zijn, zoals die dag verteld, is hij herstellende van een By-pass operatie, hij is er volgende keer beslist weer bij, beterschap Enne!!

Een droge, voorjaarsachtige vrijdagmiddag met een goede bezetting leverde dito scores op. Zoals U weet worden de punten van die dag verdubbeld, dat resulteerde in een mooie eindoverwinning voor het team van Seggment, Theo en Grace, nogmaals van harte gefeliciteerd. Ook een woord van dank aan Theo voor het leveren van de mooie prijzen, ook het bestuur van de BC werd niet vergeten…, Proost!

De Ron van Eijk bokaal werd uitgereikt door Jolanda van Eijk-van de Meeberg, heel bijzonder en fijn dat zij dit wilde doen, Ron stond aan de wieg van onze BC en de BC competitie, het bestuur vindt dan ook dat zijn naam aan deze fraaie bokaal verbonden moet blijven.

We gaan het voorjaar en de zomer in, de zomer competitie begint, maar belangrijker, Ik hoop dat velen van U weer meedoen en gezellig blijven na-zitten en borrelen en wellicht ook weer eens blijven om van de dagschotel? van Dekker te genieten?

Tot de volgende keer,

 

Remco Emanuel

Alle Business Club nieuws

  • 2023

  • Maart

  • 22-03-2023 BCC Afsluiting wintercompetitie
  • 2022

  • December

  • 17-12-2022 Business Club Commissie - Wisseling van de wacht

Golfclub Kagerzoom

Veerpolder 20,
2361 KV Warmond

Telefoonnummers:

Caddiemaster 071 - 301 35 90