• Verslag 6e zomerwedstrijd Business Club 2017

 • Het was de hele week weer allemaal van hetzelfde, een beetje dit , een beetje dat, een paar wolken, soms een buitje, regelmatig wind. Dat hebben we al de hele zomer. Mei was mooi, juni minder, juli zó zó, en wat augustus brengt ? Maar goed dat we dat niet weten. Maar op vrijdag de 11e  was het lekker, zonnetje, niet teveel wind, uitermate mooi weer om onze competitie ronde te spelen.

   

  We hadden weer een gemêleerd gezelschap, er hadden zich 28 spelers aangemeld en het goede nieuws was dat Eline weer terug was van vakantie - fijn dat zij ons zo enthousiast op allerlei gebied ondersteunt: dank je Eline !

  Ja, en er was meer goed nieuws: er hadden zich een aantal nieuwe medespelers aangemeld. In de eerste plaats een warm welkom voor Geert Kerssemakers van de firma Technoglas Laboratoriumapparatuur. Hij had zich voor vandaag al vastgelegd om per 1 september lid te worden van de Business Club. Daarnaast was ook aanwezig Wim Graal van Graal Makelaardij die nog “liep te overwegen” om ook lid te worden voor de middag begon; aan het einde van de gezellige middag was de twijfel omgeslagen in een ferm “Ja”. Dus ook voor Wim een warm welkom.

   

  Even had ik dan ook nog gehoopt op nog wat goed nieuws omdat er binnen Kagerzoom deze week het gerucht rond ging dat hole 5 weer in z’n oude glorie van een volwaardige par 5 hersteld zou worden, helaas bleek deze transformatie pas in het weekend na onze middag te gaan plaats vinden.

   

  Zoals al gezegd, het weer werkte opnieuw geweldig mee tijdens de sportieve invulling van de middag, zodanig dat de nazit in een prima sfeer kon worden gehouden op een zonovergoten terras. Voor deze golfmiddag in augustus had de firma MioX de prijzen beschikbaar gesteld in de vorm van een stel mooie flessen wijn. Echter, door een foutieve planning in de jaarlijkse Kagerzoom wedstrijdkalender werden wij gedwongen onze middag een week naar voren te brengen, met als gevolg dat Daan niet aanwezig zou kunnen zijn om zelf de prijzen aan de winnaars toe te kennen.

   

  Een dergelijke slechte combi past echter niet in de spirit van onze Business Club, dus besloot het bestuur om voor deze gelegenheid zelf een aantal bescheiden prijsjes te doneren. Onder enige hilariteit maar in opperste stemming werden deze dan toch in dank aanvaard door de winnaars.

   

  De computer heeft de volgende uitslagen gegeven – stand per 11-08-2017.

   

   

  Wedstrijduitslag: (11-08-‘17)  
  1- Compass Interim 24 Stbfd pt. 
  2- SOED 24
  3- ABN AMRO 23
  4- Bakels & Ouwerkerk 2 22
  5- Graal Makelaardij 22
  6- MioX Reclame 22
  7- Rabobank 1 21
  8- Wesseling 1 21
  9- Van Velzen 1 21
  10- Human Capital Care 21


   

  Rangschikking Eduard Tolboombeker:
  1- ABN AMRO 41 pt
  2- De Koning 37
  Compass Interim 37
  4- Bakels & Ouwerkerk 2 31
  5- Wesseling 2 30
  6- Human Capital Care 27
  7- SOED 23
  8- Rabobank 3 22
  9- Wesseling 1 17
  Rabobank 1 17

   

   

  De volgende wedstrijd is op 15 september, de derde vrijdag van de maand, onze reguliere datum.

  We starten weer om 14:30 uur !

   

   

  Jan de Baare