• DRINGEND: Vervanging ballenvanger hole 5

 • De herinrichting van hole 5 omvat ook een verlenging van de huidige ballenvanger met 35 m. Vrijdag 14 juli wordt gestart met de aanleg hiervan. Om dat mogelijk te maken wordt vandaag (13 juli) de berk aan het einde van het huidige hek verwijderd. De verlenging blijft parallel lopen aan de sloot zodat later nog bomen langs het hek geplant kunnen worden.

   

  De Baan Commissie en de GEO Commissie werken momenteel aan een beplantingsplan voor bomen die in het najaar voor de ballenvanger geplant zullen worden.

   

  Dit is niet alleen bedoeld om hole 5 verder te verfraaien, maar ook als compensatie voor de bomen die zijn gekapt in het berkenbos links van de hole en om spelers te dwingen meer op links (dus van het fietspad àf) op te lijnen.

   

  Bij de ballenvanger op hole 7 wordt een stuk van 4 m van het lage hek vervangen door een hoog hek om te voorkomen dat spelers over het lage hek slaan (hetgeen voorkomt). Dit zal maandag gedaan worden en tijdens dit werk zal alleen van blauw afgeslagen kunnen worden.

   

  We vragen uw begrip voor eventueel overlast maar het is fijn dat deze werkzaamheden nog voor de bouwvakantie uitgevoerd kunnen worden.

   

  Het bestuur