• Verslag 3e winterwedstrijd Business Club

 • Verslag derde wedstrijd Kagerzoom Businessclub, 16 februari 2018
  Hè, hè, het werd toch wel weer tijd hoor !
  Twee maanden lang hebben we geen wedstrijd kunnen houden doordat de baan steeds te nat was, of helemaal bevroren, of wat anders. Er waren zelfs geluiden dat de Elfstedentocht weer gepland werd, maar toch…… in het verleden hadden we nog wel geluk en konden we tussen de buien doorspelen, maar nu was het alom kommer en kwel gedurende december en januari.  
  En dus, op deze super zonnige dag hadden zich weer 32 spelers gemeld, die eindelijk weer de wei in mochten, om deze winter de competitie een beetje beter aanzien te geven.
  Eerst heeft Ger, na het aanmelden en gezellig weerzien, even uiteen gedaan wat de bedoeling is van de “Shanks and Slices” formulieren die hij introduceerde ter ondersteuning van de campagne in het monitoren van de veiligheid. Alle ballen die uit de baan worden geslagen, moeten aangemeld worden zodat we na een periode een analyse kunnen maken in hoeverre de verbeteringen die tot nu toe aangebracht zijn de baan veiliger hebben gemaakt, of welke aanpassingen nog noodzakelijk zijn om het risico voor vooral de buitenstaander zoveel mogelijk te elimineren. 
  De super zonnige dag werd weer een super gezellige dag. Een heerlijk zonnetje met een zwak windje en er kon goed gescoord worden. Alleen jammer dat we door de nachtvorst slechts op wintergreen’s konden spelen, en ja, de grond was soms wel modderig maar je mocht opnemen, schoonmaken en plaatsen. Dus niet getreurd en aan de slag !
  De prijzen werden door Ellen Smit van Leiden Bio Science Park overhandigd en de zonnige sfeer werd door de Spaanse wijnen goed gecomplementeerd.
  Eline had de scores weer snel voor mekaar, dus,….
  Hier is de uitslag.
  1 Compass Interim 26 stbf punten
  2 MioX Reclame 25
  3 BC Commissie 25
  4 Van Velzen 24
  5 Van Lanschot 23
  6 Hoffelijk 23
  7 Seggment 23
  8 RABO 2 23
  9 Graal Makelaardij 22
  10 Human Capital Care 21
  Rangschikking Ron van Eijk Cup:
  1 Compass Interim 25  punten
  2 Hoffelijk 22
  3 RABO3 19
  4 MioX Reclame 15
  5 Leiden Bio Science Park 11
  6 Bakels & Ouwerkerk 10 
  7 Van Lanschot 9
  Human Capital Care 9
  Van Velzen 9
  10 ABN AMRO 8
  Héérlijk, we gaan weer door en de rangschikking  laat zien dat het weer spannend zal worden, wie volgende maand op 16 maart de Ron Van Eijk Cup ter afsluiting van deze, ietwat ingekorte wintercompetitie krijgt overhandigd. 
  De prijzen zullen dan door  ABN AMRO worden gedoneerd.
  Jan de Baare

  Verslag derde wedstrijd Kagerzoom Businessclub, 16 februari 2018


  Hè, hè, het werd toch wel weer tijd hoor !Twee maanden lang hebben we geen wedstrijd kunnen houden doordat de baan steeds te nat was, of helemaal bevroren, of wat anders. Er waren zelfs geluiden dat de Elfstedentocht weer gepland werd, maar toch…… in het verleden hadden we nog wel geluk en konden we tussen de buien doorspelen, maar nu was het alom kommer en kwel gedurende december en januari.  En dus, op deze super zonnige dag hadden zich weer 32 spelers gemeld, die eindelijk weer de wei in mochten, om deze winter de competitie een beetje beter aanzien te geven.Eerst heeft Ger, na het aanmelden en gezellig weerzien, even uiteen gedaan wat de bedoeling is van de “Shanks and Slices” formulieren die hij introduceerde ter ondersteuning van de campagne in het monitoren van de veiligheid. Alle ballen die uit de baan worden geslagen, moeten aangemeld worden zodat we na een periode een analyse kunnen maken in hoeverre de verbeteringen die tot nu toe aangebracht zijn de baan veiliger hebben gemaakt, of welke aanpassingen nog noodzakelijk zijn om het risico voor vooral de buitenstaander zoveel mogelijk te elimineren. De super zonnige dag werd weer een super gezellige dag. Een heerlijk zonnetje met een zwak windje en er kon goed gescoord worden. Alleen jammer dat we door de nachtvorst slechts op wintergreen’s konden spelen, en ja, de grond was soms wel modderig maar je mocht opnemen, schoonmaken en plaatsen. Dus niet getreurd en aan de slag !De prijzen werden door Ellen Smit van Leiden Bio Science Park overhandigd en de zonnige sfeer werd door de Spaanse wijnen goed gecomplementeerd. Eline had de scores weer snel voor mekaar, dus,….

   

   

   

   

   

  Wedstrijduitslag: (16-02-2018)   Rangschikking Ron van Eijk Cup:
  Stbfpt Pt
  1- Compass Interim 26 1- Compass Interim 25
  2- MioX Reclame 25 2- Hoffelijk 22
  3- Businessclub commissie 25 3- Rabobank 3 19
  4- Van Velzen 24 4- MioX Reclame 15
  5- Van Lanschot 23 5- Leiden Bio Science Park 11
  6- Hoffelijk 23 6- Bakels & Ouwerkerk  10
  7- Seggement 23 7- Van Lanschot 9
  8- Rabobank 2 23 Human Capital Care 9
  9- Graal Makelaardij 22 Van Velzen 9
  10- Human Capital Care 21 10- ABN AMRO 8

   

   

   


  Héérlijk, we gaan weer door en de rangschikking  laat zien dat het weer spannend zal worden, wie volgende maand op 16 maart de Ron Van Eijk Cup ter afsluiting van deze, ietwat ingekorte wintercompetitie krijgt overhandigd. De prijzen zullen dan door  ABN AMRO worden gedoneerd.


  Jan de Baare
 • Alle nieuws