• Verslag 3e zomerwedstrijd Businessclub 2018

 •  

  Hoe is het nu mogelijk om 18 holes te lopen op een 9-holes golfbaan ? Ja, twee keer rondgaan, maar dat bedoelen we niet. Het gaat om 18 volledige holes op het terrein van een 9-holes baan. En weer heeft de baancommissie het voor elkaar gekregen !

  Als voorlaatste dag van de jaarlijkse Golfweek, heeft de commissie het klaargespeeld om, ondanks de vele werkzaamheden in de baan, GUR, nieuwe bunkers en het zelfs moeten boren in de keiharde grond om de putjes in te kunnen brengen, de baan in 18 keer Par3 holes op te delen. Complimenten ! Geweldig !

   

  En de Businessclub heeft er goed gebruik van gemaakt, met 40 spelers en goed weer. De zon scheen, korte mouwen, korte broeken en klaar voor de korte holes ! Iedereen vond dit weer een uitdaging en het enthousiasme was hoog. In tien flights begonnen aan de ronde, eerst twee oefenholes en dan in de baan de rest. Een golfbaan is dan ineens heel anders, niks driver, maar veel PW en een 9tje, en dan putten op greens die niet helemaal glad blijken. Moeilijk, maar héél leuk.

   

  Vanwege het eerdere succes van de vorige maand, hebben we getracht om de feestelijke stemming te continueren met een hapje en een drankje, onder de tent bij de molen. Dit werd mogelijk gemaakt door Bakels & Ouwerkerk die het feest van hun 50-jarig bestaan op deze manier met ons wilde delen.

  Gezellig !

  Eline en Marja hadden de stemming er onder de tent goed in waardoor verder spelen even moeilijk was. Maar doorgaan moesten we !

   

     

   

  En ander mooi extraatje was de belangstelling van een aantal vrolijke doch serieuze gasten als mogelijk nieuwe leden voor de Businessclub; zij waren uitgenodigd om mee te spelen en  konden op deze manier en mooie middag de sfeer en de baan alvast proeven en meemaken.  Hun enthousiasme was duidelijk merkbaar.

   

  Uiteindelijk is iedereen veilig weer in het clubhuis beland, waar met Eline’s hulp de scores weer heel snel in de computer gevoerd werden en konden we aan de prijsuitreiking beginnen.

  De prijzen, die door de Rabobank waren gedoneerd, lagen klaar in de vorm van heerlijke wijnen, en heel veel ballen voor de neary, leary en birdies. En birdies werden er gescoord, wel 10 vogeltjes zijn er uitgedeeld !

   

  Al met al een zeer succesvolle en super gezellige middag, en een behoorlijk aantal mensen bleven later ook nog gezamenlijk dineren in het Kagerhome !

  En als klap op de vuurpijl heeft de firma Slam, één van de genodigde gasten zijn lidmaatschap bevestigd ! Welkom Jeroen van Stijn ! Goed voorbeeld doet volgen??

   

   

  Hier is de uitslag.                                                  Rangschikking Eduard Tolboom                                                                                Beker

   

  1

  Van Lanschot

  40 stfd

   

  1

  Compass Interim

  22

  2

  Leiden Bio Science Park

  39

   

  2

  Leiden Bio Science Park

  19

  3

  Compass Interim

  39

   

  3

  Hoffelijk

  18

  4

  Human Capital Care

  38

   

  4

  Bakels & Ouwerkerk

  17

  5

  Rabobank 3

  37

   

  5

  ABN AMRO

  15

  6

  Dekker Sport

  37

   

  6

  Van Lanschot

  13

  6

  Bakels & Ouwerkerk

  36

   

  7

  Reedijk Consultancy

  12

  8

  De Koning

  36

   

  7

  De Koning

  12

  9

  Hoffelijk

  35

   

  9

  Wesseling 1

  10

  10

  Reedijk Consultancy

  34

   

  9

  Rabobank 3

  10

   

  De eerst volgende ontmoeting is alweer op 20 juli, we zullen dan voor de verandering eens de tweede lus van 9 gaan spelen. Het is dan alweer vakantietijd en zullen er toch wel een paar van de leden weg zijn, maar we hopen natuurlijk weer op een gezonde belangstelling voor de competitie.

  De prijzen zullen dan door Van Velzen Accountants worden gedoneerd.

   

   

  Jan de Baare

   
 • Alle Business Club nieuws